TEAM

Acht jaar geleden begon deze reis van twee ervaren professionals die van het leven houden, een grote passie hebben voor zeezeilen en het faciliteren van persoonlijke groei en bewustzijn. Tijdens een zeilreis op de Oceaan voor Bretagne doorleefden wij het organische proces wat plaatsvindt door samen op het water te zijn, wat ons bijzondere inzichten en bewustwording gaf. Wij geloven sterk in de krachten van de natuur, de stilte en zeilen als een portaal voor natuurlijk leiderschap. De open zee biedt prachtige levenslessen. 

 

Herman Veerbeek (1956)

Psycholoog | Zeezeiler


Levenslustig, humorvol, uitnodigend, dol op ontdekken, vernieuwende perspectieven, mensen.

Herman behandelt mensen die met justitie in aanraking zijn gekomen en heeft jarenlang in gevangenissen gewerkt. Hij is voortdurend bezig met het innoveren van behandelingsvormen en is voorstander van het meer vertrouwen op intuïtie. Hij heeft ruim tien jaar ervaring als zeezeil instructeur, waarbij het creëren van een ontspannen, uitnodigende leeromgeving voorop staat. De transformatie naar een goed geolied team waarin niemand buiten de eigen grenzen hoeft te gaan, vindt hij een fantastisch en boeiend proces.

Lars van der Wielen (1972)

Facilitator | Haptonoom | eigenaar RAAK 


Energiek, innemend, eigenzinnig en openend met lef.

Lars is eigenaar en oprichter van RAAK Haptonomie. RAAK biedt professionele coaching en richt zich op duurzame groei, innerlijk leiderschap, talentontwikkeling, begeleiding en preventie van burn-out. Lars gelooft sterk in de natuur en het lichaam als een ingang tot innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Als manager, (top)sporter en familieman heeft hij een ruime ervaring met presteren onder druk, het kwijtraken en terugvinden van balans, groepsprocessen en het ontwikkelen van individuen.